Followers

Wednesday, September 21, 2011

kalau binatang ade facebook

NYAMUK: Bru habis ronda umah ajoi.. Kenyang, burpp! Alhamdulillah...

CICAK: Isteriku tersepit pintu..

KUCING BETINA: Anak i yang ke-5 bru tanya siape bapaknye.. I bingung nak jawab apa. I sndiri lupa bapaknye siape..

AYAM: Kawan2, esok kalu guwe xupdate bererti guwe udah digoreng.. I luv u all.. Jangan lupe wat kenduri arwah yaa..

NYAMUK: Siot, sekali drug addict gua hentam.. Gua positif HIV AIDS! Uwaaaaaa

KUCING JANTAN: Bru pas add awek sebelah umah.. Keturunan PARSI beb!

BABI: Aku bengang btol la, die g pijak taik kucing tapi name aku disebutnye.. WEI BRO!! Lain kali siasat la dulu siape yang berak depan umah kau.. TENSION2....

MORAL: Binatang pun ade perasaan... Heeee ^_^ ♥

Monday, September 19, 2011

truth and lies posters






click here for more

pagi ni saya sungguh bengang sebab baru ingat nak up entry baru dekat blog hafizatan.net, dah settle upload semua gambar tiba2 dia keluar

"Sorry, but you are looking for something that isn't here."

baru ingat nak share gambar wedding latest pakai 5D, oleh kerana mood nak ber-blog tu still ada, tu yang buat entry ni, layan!