Followers

Wednesday, September 21, 2011

kalau binatang ade facebook

NYAMUK: Bru habis ronda umah ajoi.. Kenyang, burpp! Alhamdulillah...

CICAK: Isteriku tersepit pintu..

KUCING BETINA: Anak i yang ke-5 bru tanya siape bapaknye.. I bingung nak jawab apa. I sndiri lupa bapaknye siape..

AYAM: Kawan2, esok kalu guwe xupdate bererti guwe udah digoreng.. I luv u all.. Jangan lupe wat kenduri arwah yaa..

NYAMUK: Siot, sekali drug addict gua hentam.. Gua positif HIV AIDS! Uwaaaaaa

KUCING JANTAN: Bru pas add awek sebelah umah.. Keturunan PARSI beb!

BABI: Aku bengang btol la, die g pijak taik kucing tapi name aku disebutnye.. WEI BRO!! Lain kali siasat la dulu siape yang berak depan umah kau.. TENSION2....

MORAL: Binatang pun ade perasaan... Heeee ^_^ ♥

6 comments:

yop said...

LIPAS : Wei kengkawan !! esok ada kenduri kat umah apis, ada sampah 2 bulan x buang lagi.. hak hak hak..

Hafiz Atan said...

lol, siol je!

tan said...

itik: kenapa la abg hafi xnak buat mulut cam aku

FarEast said...

haha ... aku rasa kalau binatang ada facebook, makin kaya si mark zuckerberg tu! haha

Hafiz Atan said...

haha, cuba jelaskan knp?

Miss Hidy said...

hahaha..sengal betol...