Followers

Tuesday, December 25, 2007

re-construct :)

hpp ho!

today i label my day as reconstruct my life, hehee, why i'm saying that because,hr ni dari pagi aku bangun, act malam semalam aku tido dr lepas asar hingga 1 pagi, pastu surf tenet n then mandi,bangun tu selsema lak n bersin,lepas mandi makan bubur my bibik masak sambil tgk muvee kat HBO,cerite best,after that makan lg,telur separuh masak, n then some of my fam members bangun dah for subuh n nak pergi kerja,borak2 sikit with them,after that ingat nak tido,tp cam malas lak,i started kemas baju2 yang x pakai yang aku longgok semalam,lipat sambil bersin2,pastu masukkan dalam kotak,dah habis tengok tv lagi muvee benchwarmers,syok laa,cite pasal softball n pembuli,dalam masa yang sama makan roti sardin bakar with air teh, nyum...nyum...act mase tgk muvee tadi tertidor2 tp malas nak tido,mase tgk muvee tu ternampak rumah dalam muvee tu with beautiful landscape,then i started ambil A4 paper n start sketch my dream house,hehehe,rumah kecil je but funtional n practial with dier nye ruang menonton ade sliding door yang terus ke small garden camtu,hehee,time to time aku akan tukar design tu...entah kenapa aku fikir aku kene reconstruct my life,add some good activities cam sports,kerja rumah etc,so my life will be better dari asik tido je...lemak pun aktif je,hahah,one more thing i working on editing pics for rezan's engagement,nnti da siap aku kongsi kat fotopages, lg st lupelak,my bro bg RM100 for my birthday,hehehe,mybe nak beli offshoe trigger,thanks bro,hehehee:)

No comments: