Followers

Wednesday, January 2, 2008

1st day@opis!

hpp ho!

Assalamualaikum n happy new year pada semua yang baca blog ni,adeke readers blog ni???hehee,b4 the story basi let me tell u about my 1st day@office,act yesterday which is 2 January 2008 was my 1st day kerja,kerja ngan shipping company kat port klang,act its my family's company,belajar skit2 n tolong2 pe yang patut je,act the idea started from me jugakla,i ask my dad nak kerja since diploma dah habis n i'm waiting for my result,so new year is just rite to start laa,so pagi2 pergi kerja with my sis,at office my dad suruh tolong2 uncle rafi,so tolong la pe yang patut,dier wat biling so dier explain about term2 dalam shipping n proses2 dalam shipping ni,bole la faham sikit2,tolong photostate,hehhee,n then tolong wat vouchor 'kot'hehee,around pkl 10 camtu de breakfast lak,haha,my sis belikan tosai,makan kat pantri with her,sedap lak tosai ni,x cukup satu lak rase,then sambung lagi kerja,waktu lunch start pkl 1.00,since sakit kaki n malas just order kt my sis je,mee goreng,ermmm,leh tahan laa rase dier,after makan layan tenet je,cek friendster,facebook,myspace,fotopages etc,after lunch ade 2 hours left,rase sekejap je act,x macam time aku praktikal dulu kat ranhill jalan tun razak,kl,habis kerja pkl 5.30,pastu nk catch up train lg,adeh,n then xde keje lak tu kt sane:)hehee,aku harap aku dapat kekalkan keadaan camni sampai aku further study,hope hr2 dapat bangun pagi g keje n lebih bertanggungjawab n matured skit,heheeee,matured x semesti kene serius kan,hehee ;p

No comments: