Followers

Tuesday, July 26, 2011

minggu ini

dilanda sakit kepala, sebab tak basuh rambut few days kot, ke banyak tido?, haha, tiba-tiba rasa nak menulis lak, week lepas saya takde job, hari sabtu SN jemput tengok ZTP(Zero to Pro 4), seronok tengok kacuk/khairul hazwan bagi talk, impress dengan portfolio dia dan skill dia handle kelas, dalam masa yang sama sempat saya promote CHOC CHIP dekat fasi-fasi, berjaya jugak la jual 6, 7 balang, $$$

Ahad saya keluar dengan riziana+farah, riziana ni one of my bestfriend since sekolah, saya belanja dia makan dekat the apartment the curve sempena birthday dia yang jatuh masa "bersih", kira belated birthday la, the food was so-so, saya teringin makan salmon, kali ni tersilap order lagi, hari tu dekat delicious salah order gak, salmon kali ni masak ala-ala chinese food siap ada kailan, sape tahu mana ada salmon yang sedap?, riziana makan chicken in the bag, farah makan chicken jugak, lupa nama dia and we order chicken spaghety, harga pulak, standart lah harga-harga kedai macam tu, ingatkan nak tengok cerita "awek aku pontianak", tapi takde pulak, malam lepak bestari layan indomee daging, padahal perut dah penuh

Isnin paling banyak bende nak buat, tengahari pergi wangsa maju, settlekan urusan "redemption unit" client *dulu saya pernah berjinak dengan unitrust, dia dah untung lebih dari 10% dari pelaburan dia, tapi dia nak redeem sebab nak beli kereta, lepas tu terus ke plaza damas, ambil baju dekat butik Lynda Rahim Kuala Lumpur, baju tu nak digunakan untuk workshop di SNAP by Saiful Nang, big thanks to kak lynda for the sponsor, *sponsor wedding saya boleh? lol, lepas tu terus pecut ke puchong hantar baju-baju yang bernilai hampir puluhan ribu tu, sambil tu sempat jamu peserta kursus dengan CHOC CHIP, dapat 5, 6 balang tempahan lagi, $$$, sepatutnya petang tu ada 1 lagi appointment tapi saya cancelkan

dah tulis-tulis entry ni tiba-tiba terfikir "pasai apa saya buat entry ni?", cis! sebab kepala pening kot, tak jugak, memang nak menulis since ada masa terluang, sambil-sambil tu delete email dan berfacebook, dapat jugak review pasal the apartment+thanks kak lynda for the sponsor

oh ye, ni salah satu sebab saya tulis entry ni, nak mempromote bisnes hari raya saya, CHOC CHIP! nyummmehhh!


please Like Hafiz360 for more info *click on above picture

3 comments:

anne said...

ko g plaza damas on monday?aku pn ke sana...

Hafiz Atan said...

a'ah, dalam tengahari, tapi just a quick visit, pilih baju, kau ade pe kat sana?

Tag! said...

lupa nak ckp aritu...aku nak order biskot ni sato..~