Followers

Monday, August 1, 2011

your Ramadhan moment

my sister "Ramadhan moment", taken from Nurayka Kh facebook


Niat puasa,scan dari buku send by my mum when im 1st time stay far away from them .Puasa di negeri orang .still save lagi.Tq ♥ =)
kalau tak dulu2 ,malam.. ayah bace then me and my small sister duduk sekali follow baca niat for one month..teringat pulak dulu2...;(
jgn lupe niat kawan2!

my Ramadhan moment

dulu masa kecik-kecik, ayah selalu outstation ke Langkawi, bila waktu sahur ibu akan suap kami adik beradik dekat atas katil/tilam, masa tu sahur dengan nasi berlauk telur goreng dengan kicap, walaupun simple, sedap yang amat, terima kasih ibu!

share with me what is your Ramadhan moment! *kalau ada yang best boleh saya bagi CHOC CHIP sebalang :p


please Like Hafiz360 for more info *click on above picture


2 comments:

aqilahairan said...

abg hapeap, qila pun ade tulis ramadhan moment tu jugak kat blog okayy ahahaha aiseh tersama tajuk plok :D

Hafiz Atan said...

camne boleh sama ni? ;p