Followers

Wednesday, February 22, 2012

ainul aishah - gadis mlm


malam kelmarin aku berpeluang bersua muka dan duduk semeja bersama ainul aishah, kenal x? kalau x kenal boleh la google, dia ni pelakon drama, kebanyakannya drama yang dilakonkannya mesti ada isma yusof sekali

1st impression dah tentu la salute dengan ainul ni, lagi2 baru2 ni media banyak keluarkan story pasal dia dan tutti frutti yang kini sudah 2 cawangan di Malaysia, sebenarnya aku hanya menemani si raja karim, maklum lah baru habis "workout", dia nak jumpa sebab nak tahu pasal produk kesihatan yang ainul aishah ni jual, monavie, so kami separa tekun mendengar penjelasan ainul pasal produk/marketing plan etc

presentation malam tu bukan macam presentation mlm lain, malam tu ainul present dengan "terkial-kial tp comel", she makes mlm sounds sweet, lol, ini merupakan kali ke berapa ntah aku dengar presentation mlm, and fyi aku mempunyai respect yang tinggi terhadap orang yang buat mlm, lagi-lagi kalau orang tu datang dari keluarga yang senang, instead of spending their family fortune dia berusaha cari duit sendiri

malam tu aku sambar sebotol monavie, mmg sedap, khasiat dia pun terbaik, baru dua hari dah setengah botol aku minum, nanti senang-senang aku review pasal monavie ni

2 comments:

Anonymous said...

I'm amazed, I must say. Seldom do I come across a blog that's both equally educative and engaging, and let me tell you, you've hit the nail on the head. The issue is something too few people are speaking intelligently about. I'm very
happy I came across this during my hunt for something regarding this.


my blog post www.coachhandbagsoutletshop2013.com

Anonymous said...

Have you ever considered about including a little bit more than just your
articles? I mean, what you say is important and everything.

However imagine if you added some great graphics or video clips
to give your posts more, "pop"! Your content is excellent
but with images and video clips, this blog could definitely
be one of the greatest in its niche. Awesome blog!

My weblog ... chloe バッグ